deurendiscount

Betonstenen als basis voor je tuin 

Geplaatst op

Was het enkele decennia geleden nog helemaal hip om grindtegels in je tuin te leggen, of een vlonder, hoewel de vlonder nog steeds populair is, zijn de grindtegels echt wel uit. Tegenwoordig zijn betontegels helemaal in. De laatste is natuurlijk niet zonder reden en daar willen we graag vandaag in deze blog het een en ander over zeggen. Wil je meer weten over betontegels of -stenen en hoe je hiervan kan profiteren, kijk dan eens even op: 

https://www.onlinebetonstenen.nl/. Ze hebben een heel mooi assortiment aan betontegels en meer waaruit je kunt kiezen.

De basis van de moderne tuin 

Tegenwoordig is de industriële stijl erg populair niet alleen binnen in de woningen, maar ook in de tuinen. Betontegels op betonstenen maken dan een belangrijk deel uit van het design. De betonstenen zorgen voor een schitterend straatwerk dat decennialang mee kan. Ook kun je heel gemakkelijk van betonstenen randen maken die het straatwerk scheiden van de verschillende gebieden waar planten en bloemen in de aarde kunnen gooien. Zo maak je dus gemakkelijk bloemperken.

Verschillende stijlen met betontegels 

Omdat betontegels helemaal niet zo dominant aanwezig zijn in een specifiek tuindesign, worden ze vaak gebruikt bij allerlei soorten stijlen. In de industriële stijl, maar ook in de mediterraanse stijl, worden ze gebruikt, bijvoorbeeld voor het terras. Dan kiezen de mensen meestal niet voor de wat meer betonachtige, grijze kleur, maar wat meer een die naar steen- of aardekleur neigt. Combineer dit allemaal met terracotta en je zit helemaal perfect als het gaat over je mediterraanse stijl. Je kunt dan ook nog heel leuk een terras met een pergola erboven kiezen en zo zit je altijd fijn overdekt ook als het in de zomer in Nederland wel eens een beetje regent.

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de verschillende ideeën die je voor je woning of tuin kunt realiseren. We maken je bekend met trends en de innovatieve designs. Veel plezier met ontwerpen en check ook even onze andere blogs!

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden