deurendiscount

Deuren en de klank van je kamer

Geplaatst op

Veel mensen houden ervan om hun woning opnieuw in te richten, na een aantal jaar, dit komt omdat ze toch wel een beetje zat worden van het design dat ze elke dag zien. Je bent per slot van rekening natuurlijk ook best wel vaak thuis en kijkt altijd tegen dezelfde kamer aan. In deze blog gaan we je vertellen hoe je een leuk nieuw design kunt realiseren en ook een betere klank in de kamer kunt krijgen.

Landelijke kamer

Door te kiezen voor natuurlijke materialen, zoals hout en dierlijke accessoires als veren en een gewei, al dan niet een echte, is het mogelijk om een landelijk interieur in te richten dat niet misstaan in Scandinavië. In dit deel van Europa zijn de interieurs licht, dit omdat het vaak donker is daar, en natuurlijke materialen die in de omgeving gevonden worden, worden toegepast in het  interieur. Vroeger was het letterlijk zo dat men de materialen in de omgeving vond, nu laat men zich erdoor inspireren. Ook deuren kun je Scandinavisch maken, door ze wit te schilderen.

Industrieel interieur

Een populaire stijl tegenwoordig is de industriële stijl. Meubilair dat vroeger alleen in de fabriek te zien was, is nu gewoon in de huiskamer neer te zetten. Een lamp uit een schip of fabriek kun je prima aan je plafond hangen. In een industrieel design heb je veel open ruimtes die aan elkaar grenzen, deuren zul je er minder vaak vinden.

Klank van je kamer verbeteren

Met een akoestische isolatie plafond is het mogelijk om de klank van je kamer aanzienlijk te verbeteren door dat deze spray op het plafond gemaakt wordt is de energie van het geluid sneller geabsorbeerd door het plafond. De experts van acosorb.nl komen graag bij je langs om het plafond aan te brengen. Ze kijken naar de dikte van de wanden en of de kleur past bij de rest van je interieur. De kleur van de deuren is dus prima af te stemmen op het kleurtje van het geluidsabsorberende plafond. Blijf ons volgen voor meer leuke tips, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes als het gaat over wonen en het inrichten van je woning. Veel plezier met de nieuwe indeling van je huis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden