deurendiscount

Een kinderkamer ontwerpen is superleuk

Geplaatst op

Een kinderbed is het centrum van een kinderkamer. Maar er speelt natuurlijk nog wel een beetje meer mee dan dit ene meubel voor in je slaapkamer. We nemen een aantal creatieve tips met je door waarmee het heel gemakkelijk wordt om je kamer een toffe look te geven. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren. Oh, natuurlijk is het ook superleuk om samen met je kind de kamer een vorm te geven. Dan moeten ze wel oud genoeg zijn, maar dat spreekt een beetje vanzelf. Ook als ze wat kleiner zijn kunnen ze prima al een voorkeur aangeven. Kijk even met ons mee naar de tips. 

Basis bepalen

Het is slim om een eenvoudige basis te kiezen voor je kinderkamer die ook een tijd urgent blijft. Dat hij altijd inzetbaar is, ook wanneer je bijvoorbeeld de rest van de kamer verandert omdat je kind een stuk ouder geworden is. Dan kunnen Mickey Mouse dingen de kamer uit en de tieneridolen op posters erin. Als je basis dan in orde is, dan zit je gewoon goed. 

We raden je aan om een basis tint te kiezen die niet dominant is, bijvoorbeeld wit. Een gietvloer is mooi als basis voor de kamer. Dit vloer is sterk en slijtvast. Ook nog eens een keer snel schoon te maken. 

Scandinavisch 

We vinden de stijl erg belangrijk van een kinderkamer. De Scandinavische stijl is erg leuk omdat het er gezellig uitziet. Kinderen vinden het leuk om een sfeervolle kamer te hebben. Nou, met de Scandinavische stijl kan dat. Je ziet ook veel verschillende soorten natuurlijke materialen in de stijl terugkomen, zoals wol. Een mooi kleed op de gietvloer is een manier om deze vloer een stuk zachtere uitstraling te geven. 

Leuke kastjes om spullen in op te slaan is ook wel raadzaam, want die kinderen hebben met de jaren steeds meer spullen die ook ruimte nodig hebben. Dus kijk goed rond en laat je inspireren door blogs als deze. 

Natuurlijke en rustgevende kleuren

Kinderen moeten zich rustig kunnen terugtrekken in hun kamer. Rustgevende kleuren helpen erbij om een goede sfeer te creëren. 

Wat denk je van een jungle-thema? Kinderen zijn er dol op! Laat je inspireren door de dingen die je om je heen ziet op dit vlak. 

Een speelgoedje van de Intertoys is leuk. Maar je kunt ook handgemaakt speelgoed van hout laten maken. Vinden ze leuk. Doe ze een plezier. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden