deurendiscount

Een nieuwe woonkamer van top tot teen!

Geplaatst op

Bericht snel een nieuwe woonkamer in en geniet direct van een nieuw design. Veel mensen houden ervan om een woonkamer een eigentijdse look te geven, omdat ze dan op deze manier meer kunnen genieten van hun huis. Heel begrijpelijk en als je tijd over hebt, is het ontzettend leuk om lekker bezig te zijn je huis net iets mooi te maken dan het al was. In deze blog geven we je een aantal leuke tips om je woonkamer van top tot teen een nieuwe look te geven. 

Gietvloeren kiezen

Kies uit verschillende gietvloeren. Ze zijn gemaakt van kunststof en erg sterk. Daarbij kunnen ze goed tegen water. Wel zo fijn als je ervan houdt om zo nu en dan lekker te dweilen thuis. Daarnaast zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit maakt het makkelijk om de vloer helemaal te laten aansluiten bij je idee voor de nieuwe woonkamer.

Een nieuw design voor je muren

Wanneer je iets nieuws op je muren wilt, bijvoorbeeld mooi stucwerk. Dan is het tijd om de stucadoor te bellen. Deze professional kan muren en plafonds voorzien van nieuw stucwerk waardoor eventuele beschadigingen en onreinheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. In combinatie met nieuwe deuren of een lik nieuwe verf daarop is het snel genieten geblazen van je nieuwe, kleurrijke kamer. 

Kies bijzondere meubels

Op tal van plekken kun je bijzondere meubels aanschaffen. Dit maakt het mogelijk om een uniek interieur te creëren waar je van kunt genieten. Combineer bijvoorbeeld vintage design dat je koopt op een brocante of antiekmarkt, met een meubels van de IKEA of een andere meubelboer. Zo wordt het een stuk makkelijker om dat persoonlijke interieur in te richten waarin je echt een design statement kunt maken. Wanneer je graag een beetje een losse stijl wilt, dan kun je kiezen voor de eclectische stijl, daarin kun je alles doen zolang jij het maar mooi vindt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden