deurendiscount

Waarom zijn epoxy gietvloeren het beste voor fabrieksvloeren?

Geplaatst op

Epoxyvloeren zijn een van de beste soorten gietvloeren voor een fabriek of industriële omgeving. De laatste jaren is het steeds populairder geworden.

De keuze om te investeren in nieuwe fabrieksvloeren kan een uitdaging zijn, vooral als je een groot vloeroppervlakte aan vloerbedekking hebt dat bedekt moet worden. De epoxyvloer is echter een investering omdat deze veel langer meegaat dan andere alternatieven. Bovendien kan een goede kwaliteit vloeroplossing de veiligheid van een werkomgeving verhogen.

Epoxyvloeren en de voordelen voor fabrieken

Hoewel er andere vloeroplossingen beschikbaar zijn, is een epoxy-vloerbedekking bijzonder geschikt voor fabrieken. Dit komt omdat het een aantal eigenschappen heeft die nuttig zijn in een fabrieksomgeving, zoals het feit dat het geschikt is voor gebruik met machines en voertuigen, dat het bestand is tegen chemicaliën en dat het gemakkelijk te onderhouden is. Epoxyvloeren zijn ook extreem sterk en duurzaam, wat betekent dat er veel voor nodig is om ze te laten breken en dat reparaties niet vaak nodig zijn.

Met betrekking tot de veiligheid op de werkplek is een epoxyvloer een goede optie voor fabrieken. Het is slipvast, niet gemakkelijk te beschadigen door chemicaliën en is resistent tegen een aantal verschillende bacteriën, die allemaal belangrijk zijn voor dit soort milieu.

Industriële harsvloeren die er goed uitzien

De combinatie van hygiëne, duurzaamheid en prestaties, epoxy en polyurethaan hars vloersystemen bieden klanten en ontwerpers de keuze die ze nodig hebben voor op maat gemaakte hars oplossingen die kunnen worden gebruikt in een breed scala aan industrieën en omgevingen.

Stoer. Duurzaam. Knap. Als een van de meest veelzijdige vloeroplossingen is een epoxy- of polyurethaan hars systeem geschikt voor locaties die variëren van decoratieve openbare ruimtes tot productiebedrijven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden