deurendiscount

Welke vloer kies ik voor mijn woning?

Geplaatst op

Een nieuwe vloer kiezen in je woning is niet altijd een gemakkelijke opgave. Er zijn zoveel dingen die je zou willen, maar niet alle gewenste eigenschappen worden gecombineerd in een vloer. Dan moet je keuzes maken. Daarmee gaan we je helpen. Lees snel verder.

Gietvloer

De gietvloer is gemaakt van kunststof. Daardoor is hij slijtvast. En gaat erg lang mee. De prijs is redelijk hoog maar je hebt ook echt wat goeds voor je geld. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en past daarom altijd goed bij het design van je woning.

Laminaat

Laminaat is goedkoop en ziet er mooi uit. Makkelijk te leggen en heeft de uitstraling van echt hout. We zijn verschillende soorten laminaat te krijgen, de kwaliteit van het laminaat en de prijs hangen af van de toplaag. Deze laag bepaalt hoe slijtvast het laminaat is. Veel mensen kiezen voor laminaat omdat het meestal niet duur is.

Houten vloer

Een houten vloer straalt luxe uit en is daarom niet toevallig al eeuwen lang in paleizen en kastelen te vinden. Maar tegenwoordig hebben ook normale mensen een houten vloer vaak in huis liggen. Deze vloer is gemakkelijk te reviseren en gaat lang mee. Af en toe even in de wax zetten en het is een prachtige aanwinst.

Welke vloer past bij welke woonstijl?

Wanneer je een bepaalde woonstijl hebt, dan wil je dat daar de vloer bij past. Zo past bij de industriële stijl de gietvloer, dit vanwege zijn industriële karakter. Terwijl bij de romantische stijl meer de houten vloer past. Ga je voor Scandinavisch dan kun je ze allebei in de woning leggen. Laminaat past bij allebei de stijlen. Bij laminaat amsterdam vertellen ze je graag meer over laminaat. 

Blijf ons volgen voor meer interessante blog zo ben je altijd op de hoogte van de leukste nieuwtjes op het gebied van wonen en Interieur. Veel plezier met het inrichten van je kamer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden